Missa inget! Ange din e-postadress så håller vi dig uppdaterad.

Vill du inte ha fler nyheter och bloginlägg kan du alltid avprenumerera med ett knappklick

Nestidy En mäklarbyrå för framtiden

Det har inte undgått någon att vi lever i en värld där förändringar sker i en ständigt ökande takt. Samtidigt som dessa stora förändringar sker på makronivå så slås man ofta av hur modern teknik, och de möjligheter den bär med sig, inte utnyttjas i vardagen. I många aspekter är vi fast i tidsödande och föråldrade processer där vi som konsumenter saknar kontroll och möjligheter att påverka. Det rimmar dåligt med den brist på tid som många upplever sig ha.

När vi skapade Nestidy, försökte vi tänka oss hur en försäljningsprocess skulle se ut om den skapades idag, utan gammal teknik att ta hänsyn till eller höga marginaler att försvara.

Vi vet också att de flesta människor idag förväntar sig kontroll och få snabb återkoppling i de flesta aspekter av sin tillvaro. Därför skapade vi en tjänst där personen som säljer sin bostad får möjlighet att påverka alla delar av sin bostadsaffär – i den mån hen vill engagera sig. Oavsett säljarens nivå av engagemang finns hela tiden det valda säljteamet närvarande och är med och levererar den bästa möjliga affären.

Vi vet också att säljaren alltid vill nå det högsta möjliga priset – därför placerade vi marknadsföringen centralt i tjänsten. Vi ser till att utnyttja de mest moderna och kraftfulla marknadsföringsverktygen. Och det bästa av allt – vi gör verktygen tillgängliga och lättanvända även för personer helt utan marknadsföringsvana.

Vi passar på och gör prissättningen mer transparant och i paritet med den arbetsinsats som görs. I de flesta fall leder detta till ett väsentligt lägre arvode för dig som bostadssäljare. Vidare bör varje modern tjänst idag vara datadriven, och vi är det! Vi ser helt enkelt till att du som bostadssäljare ska kunna få de bästa förutsättningarna för ett högt försäljningspris.

Häng med in i framtiden – börja din bostadsresa med Nestidy redan idag!