Missa inget! Ange din e-postadress så håller vi dig uppdaterad.

Vill du inte ha fler nyheter och bloginlägg kan du alltid avprenumerera med ett knappklick

Nestidy sammanfattar 2017

Då lägger vi 2017 till handlingarna, ett lärorikt och intressant år med många olika händelser och möten. För vår del har det hänt väldigt mycket och när vi blickar tillbaka är vi nöjda med hur året gestaltats sig och vad vi åstadkommit hittills. Vi har nu varit live i dryga 6 månader. Vi har klarat av en release som gick smidigare än vi förutspått, med ett system och arbetsmodell som varit enkelt att implementera för alla berörda parter. Vi har dessutom uppnått vårt absoluta mål då vi sålt bostäder till nöjda kunder. Vi har dessutom löpande knutit till oss erfarna och duktiga samarbetspartners, mäklare, stylister och fotografer som vi integrerat i tjänsten.

När vi blickar tillbaka har vi faktiskt lanserat den tjänst som löser en del av de problem som säljare, och köpare ser på dagens bostadsmarknad.

Är vår tjänst så komplett som vi planerade från början? Inte riktigt. Allt går långsammare än man tänkt sig men det är också  en hårfin linje att balansera mellan att utveckla och släppa innovativa och tekniska produkter och behålla det som förväntas. Detta på en redan saturerad och svårrörlig marknad. Vi tvingas till att släppa något så litet som möjligt och som vi vet fungerar och som kan leverera det vi lovar till våra fantastiska första kunder som givit oss förtroendet. Ett förtroende att ta hand om en affär som kanske är den största i den personens liv.

I svallvågorna av produktsläppet och våra första affärer har vi dessutom fått ovärderliga insikter från våra kunder och partners. Insikter som gör att vi kan förbättra oss och utveckla tjänsten vidare för att nå ännu bättre resultat. Den viktigaste insikten är dock att behovet av vår tjänst verkligen finns, nu gäller det för oss att hitta fler kunder.

Överlag har året på bostadsmarknaden varit minst sagt turbulent. Vi har sett en prisnedgång i tredje och fjärde kvartalet som varit kraftigare än vad många förväntat sig. Många av de som planerat sälja under hösten har varit försiktiga och tveksamma samtidigt som köparna varit lyhörda. Vi har såklart ”drabbats” lite av den rådande situationen och vi har självklart full respekt för att personer, i tider av oro, väljer de alternativ de tror är tryggast. Man kanske vill sälja med en “vanlig mäklarbyrå” och där inser vi att vi inte riktigt kommit ut med vårt budskap.


SKA DU SÄLJA DIN BOSTAD? 
Värdera din bostad och boka ett möte med oss på nestidy.


Vi har har “vanliga” mäklare i vår tjänst och de jobbar med förmedlingen av objekt på nästan precis samma sätt som vilken annan mäklarbyrå som helst med undantaget att de inte jobbar med införsäljning, marknadsföring och den tekniska aspekten i uppdraget. Fokus för våra anslutna mäklare har alltid varit i själva kärnan av affären; intagsmötet med säljarna, visningen av bostaden, annonsering, budgivningen och kontraktsskrivningen. Resten av arbetet tar vi hand om.

Vår modell skiljer sig lite, vi är transparenta med vilka marknadsföringskanaler vi placerar budgeten, vilken målgrupp vi siktar mot och vilken ROI du får. Dessutom ger vi möjligheten att fritt välja fotograf och stylist för din bostad, vad vi kommunicerar i annonserna. Dessutom ger vi säljarna en skräddarsydd marknadsföringsplan där de själva kan nyttja sina sociala kanaler för ytterligare spridning av sin bostadsannons på bästa sätt.

 

“Fokus för våra anslutna mäklare har alltid varit i själva kärnan av affären.”

 

Vi lägger dessutom stor fokus på säljaren/säljarnas upplevelser av själva bostaden och området där de bor. De vet bäst och vi vet att spekulanterna har större förtroende till säljarens ord, snarare än en generisk bostadsbeskrivning.

Allt vi erbjuder är självfallet frivilligt, men vill du påverka får du alla möjligheter att göra det med oss. Vill du bara lämna nycklarna i handen på mäklaren och vara en betraktare går det givetvis bra, men vi vill ha engagerade kunder för tillsammans genererar vi ett bättre resultat. Tvekar du? Boka gärna ett möte så får vi presentera vår arbetsmetod mer tydligt för dig.

2017 har även inneburit många möten, samarbeten och events för vår del. Vi har haft fler möten än vi kan räkna, vi har samtalat och mött flera mäklare, fotografer och stylister som inkluderats i vårt totala tjänsteutbud. Vi har träffat många intressanta personer som vi intervjuat och lärt oss av, vissa möten har även mynnat ut i väldigt populära artikelserier som vi släppt här på bloggen.

Vi har besökt Sthlm Tech Fest, Microsoft Tech Days och ett gäng Sthlm Tech Meetup för att nämna några events. Det är viktigt för oss att synas så mycket som möjligt och även få möjlighet till fler kundmöten, vilket vi med stor framgång fått på dessa mässor och events. Vi behöver också synas och höras för att bygga upp förtroende och bli en spelare att räkna med. Vi kommer fortsätta på den inslagna vägen även under detta år.

_______________________________


Vi passar på att tacka alla som valt att sälja med oss under året och givit oss det förtroendet. Vi tackar alla fantastiska mäklare, stylister och fotografer. Vi tackar alla som hjälpt oss under vägen och givit oss råd och tips under resans gång. Ni är ovärderliga. Nu siktar vi på 2018, vi har alla stora förväntningar på vad som ska ske då.

Har du inte redan har ett konto hos oss, värdera er bostad, skapa konto och följ utvecklingen av priset. Kontot är givetvis gratis och du får en digital värdering på ca 1 minut och ni gör den här. Om ni beslutat er för att sälja bokar ni möte med någon av våra duktiga mäklare. Klaffar det så får ni välja fotograf, styling och sedan är ni igång med er försäljning.

/Teamet på Nestidy